O NAMA

Počeci i ciljevi

Kompanija Park AG osovana je 1990. godine. Sve je krenulo od dva osnivača i njihove ideje o proizvodnji kvalitetnih kozmetičkih proizvoda za zaštitu od sunca, baziranih na prirodnim svojstvima šargarepe i maslinovog ulja. Preduzeće danas ima preko 60 zaposlenih.

U svom programu imamo preko 200 proizvoda koji su svrstani u nekoliko brendova:

TOP TEN
STING KING
HYGI
FRUITY BEAUTY
STAGE
GLAM GIRL

Tokom proteklih godina gradili smo naše snove i investirali u naše zaposlene, i tako zajedno razvijali našu kompaniju.

Proizvodi Park AG-a su zastupljeni u preko 1000 maloprodajnih objekata (apoteke, drogerie, prodavnice mešovite robe i skoro svi mass marketi prodajni lanci u Srbiji).

Osim na domacem i regionalnom tržištu, proizvodi naše kompanije nalaze se i na tržištima drugih evropskih zemalja. Razvijamo se polako, s konstantnim godišnjim rastom od oko 10%. Trudimo se da napredak postižemo doslednim kvalitetom koji je rezultat višedecenijskog iskustva, znanja naših strucnjaka i vrhunskih sirovina u koje ulažemo. Zadajuci sebi nove ciljeve kojima težimo i koje ostvarujemo, želimo da uticemo i na kvalitet naše tržišne sredine u kojoj sebi i drugima postavljamo najviše standarde za proizvode domacih proizvodaca.

Priroda nas inspiriše!

I dalje verujemo u vrednost prirodnih proizvoda baziranih na velikim domacim resursima iz riznica netaknute prirode. Bogatstvo bio raznolikosti srpske flore, uz dodatak prirodnih ekstrakata biljaka iz nama bliske blage mediteranske klime, predstavlja osnov za visoko kvalitetne blagotvorne odlike naših proizvoda. Ljubav prema prirodi nam je inspiracija za rad, nove ideje i proizvode.